Weet waar je koopt


Recentelijk door ons aan- en verkocht in Centrum


Er is helaas iets fout gegaan met het laden van het aanbod. Er zijn geen resultaten gevonden op basis van deze filters. Probeer nogmaals met een andere selectie.

Ontdek de buurt


Amsterdam Centrum

De absolute favoriet was lange tijd wonen aan de grachten, maar het succes van Amsterdam als toeristenstad doet ons ook op zoek gaan naar de rustiger grachten en straten in het centrum. Het stadshart al lang niet meer alleen de grachtengordel. Wij zien de buurten daar omheen transformeren tot nieuwe stadscentra. Van de Haarlemmerbuurt en Weesperbuurt tot de Oostelijk en Westelijke Eilanden. Bruisende buurten en wijken om in te wonen. Bekijk hier ons aanbod in het centrum.

"Zodra de kinderen uit huis zijn verwacht ik dat we terug gaan naar de stad en dan terecht komen in de buurt van het Amstelveld en de Reguliersgracht. Die plek is zo mooi, het is er rustig en fijn wonen. Het is daar minder hectisch dan in het westelijk deel van de grachtengordel.  Het Amstelveld doet me altijd een beetje denken aan een dorpsplein in Frankrijk, misschien komt dat wel door het jeu de boules veldje en de houten kerk."

"Wonen aan de gracht is uiteindelijk het ultieme doel van iedereen! Vertel in een Limburgs dorp dat je aan de Keizersgracht woont en ze weten precies waar het is en kijken je jaloers aan."

"De echte parels van de stad zijn de grachtenpanden zelf, maar denk ook aan de achterhuizen van deze panden. Tussen de Heren- en Keizersgracht zijn de mooiste tuinen, de keurtuinen. Prachtig verzorgde monumentale tuinen, in Engelse of Franse stijl, met prieeltjes, vijvers en mooie oude bomen."

"De meeste Amsterdammers komen gewoon nooit op de Dam, het Leidseplein of Rembrandtplein. Wij weten toch wel beter? In de kleine straten zijn de kroegen veel leuker, de restaurants beter en zijn wij Amsterdammers onder elkaar."

Aantal inwoners per 2017: 86.422 Gebiedsindeling: klik hier
Verkoopprijs per m2 in 2017: klik hier Gemiddelde WOZ waarde per m2: klik hier
Bestemmingsplannen: klik hier Sportvoorzieningen: klik hier
Stadsparken en groenvoorzieningen: klik hier Scholen: klik hier
Woningbouwplannen : klik hier


Bezoekadres
Prinsengracht 679
1017 JT Amsterdam

Contact
020-6208816

Email
info@doktermakelaars.nl

Dokter Makelaars

Sluiten