Weet waar je koopt


Recentelijk door ons aan- en verkocht in Noord


Er is helaas iets fout gegaan met het laden van het aanbod. Er zijn geen resultaten gevonden op basis van deze filters. Probeer nogmaals met een andere selectie.

Ontdek de buurt


Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten, groene stille plattelandsdorpen of moderne architectuur, experimentele festivals op het NDSM-terrein, en stijlvolle restaurants aan het water. Welke Amsterdammer heeft niet gedacht, de Nieuwendammerdijk, zou dat iets voor mij zijn om te wonen? Bruisende horeca en moderne penthouses langs het IJ maken dit stadsdeel, naast de nog betaalbare huizen, steeds aantrekkelijker. Ontdek een inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Bekijk hier ons aanbod in Noord.

Natuurlijk is de Nieuwendammerdijk idyllisch, maar Noord heeft zoveel meer te bieden dan deze ene straat! Kadoelen is een buurt vol met dijkhuizen, boerderijen, weilanden en slootjes.

In Noord worden veel huurwoningen verkocht door woningcorporaties. Buurten die tot voor kort uit 100% sociale woningen bestonden veranderen dan langzaam. Neem bijvoorbeeld de Van der Pekbuurt. Dat is nu gewoon een fijne woonbuurt geworden met een goede mix. Rijk en arm wonen hier door elkaar en dat doet goed.

De hele strip langs het IJ zal langzamerhand in gebruik genomen gaan worden. Nu al staan de woningen met het mooiste uitzicht over de stad en de beste zonligging aan deze kant van het IJ.

In de dorpen van Landelijk Noord waan je je in het begin van de 20e eeuw. Het ziet er gewoon nog uit zoals een dorp hoort te zijn. Met een kerk in het midden en wat kleine huisjes er om heen. En waar je ook kijkt zie je weilanden met koeien en heel veel vogels. De dorpen zijn alleen zo klein dat je voor scholen en winkels naar het Buikslotermeerplein moet.

Als je kijkt wat voor mensen er nu op het pontje naar Noord staan en je vergelijkt dat met tien jaar geleden dan weet je niet wat je ziet. Sowieso zijn het er vier keer zoveel als toen, maar daarnaast zijn het ook gewoon andere types. Hipperds die op weg zijn naar de A’Dam toren, waar je 24 uur per dag kunt uitgaan. Creatievelingen die naar de NDSM werf gaan. Maar gelukkig zie je de echte Noorders ook nog op de pont. Er is plek voor iedereen!

Aantal inwoners per 2017: 94.766 Gebiedsindeling: klik hier
Verkoopprijs per m2 in 2017: klik hier Gemiddelde WOZ waarde per m2: klik hier
Bestemmingsplannen: klik hier Sportvoorzieningen: klik hier
Stadsparken en groenvoorzieningen: klik hier Scholen: klik hier
Woningbouwplannen: klik hier


Bezoekadres
Prinsengracht 679
1017 JT Amsterdam

Contact
020-6208816

Email
info@doktermakelaars.nl

Dokter Makelaars

Sluiten